Elkaar helpen ondersteunt senioren met opbouw eigen netwerk

Elkaar helpen is niet meer vanzelfsprekend

Elkaar helpen wordt steeds belangrijker in Nederland, maar elkaar helpen is lang niet meer vanzelfsprekend. Ouderen blijven langer thuis wonen en de overheid doet een beroep op de zelfredzaamheid van senioren. De achtergrond van de overheid hierover is dat dit uiteindelijk moet leiden tot een participerende samenleving waarin mensen eerst elkaar helpen voordat er een beroep wordt gedaan op professionele instanties. Elkaar helpen houdt dat senioren een netwerk op bouwen en uitbreiden. Voor senioren wordt een eigen netwerk steeds belangrijker zodat elkaar helpen gemakkelijker wordt voor senioren.

Elkaar helpen is er voor senioren

De website thuiszorgvinden.nl zorgt ervoor dat de zorg voor elkaar helpen op een gemakkelijke manier voor iedereen die (tijdelijk) thuisondersteuning nodig heeft, zoals, gezelschap houden, een wandelingetje maken, verzorgende of huishoudelijke taken ect, de juiste hulpaanbieder vindt. Deze zorg voor elkaar helpen kan gevonden worden bij thuiszorgvinden.nl tegen een tarief die de senior wil en kan betalen. Het gaat er niet om iemand gratis te laten werken! Ga voor informatie naar www.thuiszorgvinden.nl.

De website www.thuiszorgvinden.nl ondersteunt elkaar helpen, men kan denken aan:

  • Schoonmaak en huishouding
  • Gezelschap houden
  • Diensten aan huis
  • Onderhoud aan huis
  • Vervoer en begeleiding
  • Verpleging en medische zorg

De website wil de zorg voor elkaar helpen betaalbaar maken, door geen tussenkomst van dure zorgkantoren. Deze website is bedoeld om zelfstandig verbindingen te leggen tussen hulpbehoevenden en hulpaanbieders, op zoek naar de perfecte match. In een oogopslag worden alle zorg voor elkaar overzichtelijk aangeboden. De website thuiszorgvinden.nl helpt de zorg voor elkaar helpen om de ideale hulp met specifieke wensen te kunnen vinden, altijd dicht bij huis.