Particuliere thuiszorg wordt uitgekleed

Maar de zorg-vraag groeit

Er wordt flink bezuinigd in de particuliere thuiszorg. In de particuliere thuiszorg gaat er van de huishoudelijke hulp zeker een kwart af. Maar de hulpvraag groeit en het werk zal dan ook toenemen. Niet alleen het kabinet en de zorgsector zelf zetten regelmatig de zorgbranche op zijn kop, behandelmethodes veranderen, verzekeraars stoppen of starten met het vergoeden van een behandeling, geneesmiddelen en instrumenten veranderen. Er heerst een voortdurende onrust in de zorgbranche.

Door de vergrijzing worden steeds meer mensen vroeg of laat afhankelijk van de particuliere thuiszorg. Senioren zijn over het algemeen goed in staat hun particuliere thuiszorg zelfstandig te regelen. Als senioren gezond blijven, kunnen zij zelfstandig blijven wonen met relatief weinig particuliere thuiszorg. Maar als zij gezondheidsklachten krijgen, is laagdrempelige hulpvraag belangrijk om goede particuliere thuiszorg te kunnen krijgen. Dit stelt de senior in staat om langer zelfstandig thuis te kunnen blijven wonen.

Er is een toenemende trend van individualisering van de samenleving, waardoor senioren niet meer voldoende sociaal netwerk hebben om de juiste particuliere thuishulp met de specifieke verzorgwensen te kunnen vinden.

Particuliere thuiszorg maakt sociaal netwerk van senior overzichtelijker.

De website thuiszorgvinden.nl helpt de particuliere thuiszorg betaalbaar te maken, door geen tussenkomst van dure zorgkantoren. Deze website is bedoeld om mensen op een eenvoudige, efficiënte manier bij elkaar te brengen om de particuliere thuiszorg tot stand te brengen. Er kunnen bij de website thuiszorgvinden.nl matches tot stand gebracht worden tussen senioren en zorgaanbieders : senioren die de behoeften hebben aan zorg/ thuisondersteuning en zorgaanbieders die zorg/thuisondersteuning kunnen geven. De website thuiszorgvinden.nl biedt senioren een breed netwerk van zorgaanbieders aan. Op dit platform kunnen senioren betaalde particuliere thuiszorg vragen en aanbieders kunnen contact opnemen met senioren die particuliere thuiszorg vragen.

Voordelen

  • Overzichtelijk vraag en aanbod van diensten bij u in de buurt
  • Eenmalige administratiekosten van € 12,50 per jaar
  • Een jaar lang gebruik maken van zoveel diensten of aanvragen als u wilt, zonder bijkomende kosten
  • U kunt uw Specifieke hulpvragen stellen
  • Geen tussenkomst van zorgkantoren. Zorgkantoren kunnen zich wel aanmelden. De keuze is aan u wat u kiest
  • U kunt zelf de juiste persoon aanstellen zodat u prettig samenwerkt
  • U kunt zelf uw prijs van de dienst vaststellen.
  • U kunt zelf het aantal uren en aantal dagen vaststellen

Vindt u het uitkiezen van de juiste hulpverlener lastig? Tegen een vast uurtarief wordt u geholpen met het uitzoeken van de beste hulpverlener en tevens wordt u bijgestaan bij de onderhandelingsgesprekken.