Meer mensen aan de slag als zzp'er in de zorg

De zzp’er in de zorg biedt senioren diensten aan

Er zijn steeds meer mensen die kiezen om als zzp’er in de zorg aan de slag te gaan. Het fenomeen zzp'er in de zorg neemt snel toe. Veelal zijn dit ervaren zorgverleners die een loondienstverband bij een zorginstelling beu zijn. De vrijheid die een zzp’er in de zorg ervaart, wint aan populariteit. Als zzp’er in de zorg heb je meer vrijheid in werk- tijdsindeling, meer zelf de richting bepalen van welke zorg je wilt aanbieden, afwisselende opdrachten en minder bureaucratie.

Een zzp’er in de zorg kan zorg verlenen op een manier die past bij een patiënt, vooral voor senioren is dit van belang. Een zzp’er in de zorg bepaalt zijn eigen werktijden en kan zorg verlenen met persoonlijke aandacht. Hierdoor kan een zzp’er in de zorg prima voor zijn eigen inkomen zorgen.

Zzp’er in de zorg speelt in op de ontwikkelingen

Als zzp’er in de zorg kan je als hulpverlener goed inspelen op de ontwikkelingen die nu plaats vinden in de maatschappij. De zorg moet anders georganiseerd worden. De hulpvraag groeit en het werk zal dan ook toenemen, vooral bij senioren. Niet alleen het kabinet en de zorgsector zelf zetten regelmatig de zorgbranche op zijn kop. Behandelmethodes veranderen, verzekeraars stoppen of starten met het vergoeden van een behandeling, geneesmiddelen en instrumenten veranderen.

Door de vergrijzing worden steeds meer mensen vroeg of laat afhankelijk van thuiszorg. Senioren zijn over het algemeen goed in staat hun thuiszorg zelfstandig te regelen, vooral zal ze hulp kunnen inhuren van een zzp’er in de zorg. Als senioren gezond blijven, kunnen zij zelfstandig blijven wonen met relatief weinig thuiszorg. Maar als zij gezondheidsklachten krijgen, is een laagdrempelige zorg belangrijk om langer zelfstandig thuis te kunnen blijven wonen. De website thuiszorgvinden.nl zorgt ervoor dat een zzp’er in de zorg diensten kan aanbieden, waar een senior gebruik van kan maken. Voor de senioren is het belangrijk dat zij een netwerk van hulpverleners om hun heen kunnen bouwen. De senioren kunnen terecht bij de website thuiszorgvinden.nl, die een overzichtelijk aanbod biedt van hulpverleners, bijvoorbeeld een zzp’er in de zorg.

Voordelen

  • U kunt uw eigen werk regelen
  • Geen tijdsdruk, u maakt zelf afspraken over de dienst
  • U stelt zelf uw prijs vast
  • U kiest uw eigen opdrachtgever uit
  • Werken wanneer het u uitkomt

De website thuiszorgvinden.nl wil de zorg betaalbaar maken en het verhogen van de transparantie in de zorg. Deze site maakt het mogelijk de vraag en aanbod van diensten op eenvoudige en discrete wijze met elkaar in contact te laten komen. Een zzp’er in de zorg kan zo meewerken aan het oplossen van knelpunten in de zorg en het betaalbaar houden van hulp aan ouderen.